Nielske van de Zedde

Profiel

Psychis is een praktijk voor psychologie, psychotherapie en psychodiagnostiek in Zutphen, opgericht door Nielske van de Zedde. Zij is van mening dat binnen geestelijke gezondheidszorg persoonlijke aandacht en flexibiliteit waarmee mensen geholpen worden voorop hoort te staan. Zij vindt dat dit het beste kan plaats vinden binnen een zelfstandige praktijk. Hier kan persoonlijke aandacht gegeven worden die vaak verloren gaat in grote organisaties. Korte lijnen tussen collega’s en korte wachttijden tussen intake en behandeling zijn hierbij haar uitgangspunten.

Specialisaties

De praktijk richt zich op behandeling aan (jong) volwassenen en ouderen, veelal individueel of aan (echt)paren. De behandeling heeft meestal een cognitief gedragstherapeutisch karakter. EMDR en schematherapie behoren tevens tot de mogelijkheden. Zie voor meer informatie de website: www.psychis.nl

Registraties en lidmaatschappen

Nielske van de Zedde (1976) studeerde klinische psychologie en gerontologie (ouderenpsychologie). Zij is geregistreerd in het BIG-overheidsregister als GZ-psycholoog, Psychotherapeut en Klinisch Psycholoog. Verder is zij geregistreerd Cognitief gedragstherapeut (VGCt) en Groepspsychotherapeut (Vereniging voor Groepstherapie). Tevens is zij lid van het NIP, de NVVP en de NVGzP.

Contracten en vergoedingen

De praktijk heeft voor 2024 geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten.

Contactgegevens

Rijkenhage 6, 7201 LP Zutphen, tel. 06-21 11 70 20.
E-mail: info@psychis.nl

Wachttijd

www.psychis.nl

Wachttijd

Er geldt een aanmeldstop.
Aanvullende informatie over de wachttijd vindt u in de algemene toelichting.
Geactualiseerd op 2-7-2024.