Marian Mulder

De praktijk

De “Praktijk voor Psychotherapie Marian Mulder” is een praktijk die valt onder de specialistische GGZ. De praktijk is gevestigd in Twello.

De praktijk is geschikt voor jongeren en volwassenen, leeftijd vanaf 18 jaar.

U kunt bij deze praktijk terecht voor uiteenlopende psychische klachten zoals:

  • Depressie en wisselende stemmingen
  • Angst en paniek
  • Het steeds opnieuw vastlopen in relaties
  • Het vastlopen in werk of scholing
  • Terugkerende problemen in contact met ouders en leeftijdsgenoten
  • Vaststaande patronen in denken en voelen, die u moeilijk kunt veranderen, maar waar u veel last van ondervindt.

De behandeling

Voordat de behandeling start vinden er eerst 2 á 3 intakegesprekken plaats, om goed te onderzoeken wat maakt dat u klachten hebt en om te zien of psychotherapie een goede vorm van behandeling is. Ook kunt u dan bekijken of mijn manier van werken u aanspreekt.

In de therapie gaan we samen bespreken waar u last van hebt, maar we zullen ook samen op zoek gaan naar achterliggende gedachtes en gevoelens- zoals angst, schaamte, onzekerheid en schuld- die vaak minder bewust zijn en hun wortels hebben in het verleden. Deze onbewuste gevoelens en gedachtes leiden vaak tot psychische klachten waardoor u steeds in dezelfde patronen schiet, zonder dat het u lukt om dit te veranderen.

We zullen dan ook steeds bezig zijn om gevoelens en gedachtes die van binnen bij u leven te benoemen en te bespreken, waardoor u meer grip krijgt op uw doen en laten.

Specialisaties

Naast inzicht gevende therapieën vanuit het psychoanalytische kader ben ik gespecialiseerd in het doen van MBT ( mentalisation based treatment) behandelingen. Ook heb ik lange ervaring opgebouwd in het werken met jongeren.

Vergoedingen

Met bijna alle zorgverzekeraars heb ik een contract afgesloten voor gespecialiseerde GGZ. Dat betekent dat u de gesprekken volledig vergoed krijgt, wel is er een eigen risico. De zorgverzekeraars werken echter met budgetten, wat inhoudt dat ik voor elke zorgverzekeraar een beperkt aantal mensen kan zien voor behandeling. Daarom is het belangrijk, dat u bij de aanmelding meteen vermeldt, welke zorgverzekeraar u hebt zodat ik kan zien of u in dat jaar voor vergoeding in aanmerking komt.

Contactgegevens

De praktijk is gevestigd in het medisch centrum Twello (Raccordement 8, 7391 BT). Ik zit op de 2e etage.

U kunt me bereiken op 06 1224 6824 of via pp.marianmulder@gmail.com

Website

www.deventer-psychotherapie.nl

Wachttijd

Er geldt een aanmeldstop.
Aanvullende informatie over de wachttijd vindt u in de algemene toelichting.
Geactualiseerd op 2-7-2024.