Loes van Opzeeland

Profiel

Mijn naam is Mw. L. van Opzeeland, ik ben klinisch psycholoog, psychotherapeut en psychoanalyticus en ik geef in mijn praktijk individuele inzicht-gevende psychotherapie, psychoanalyse, supervisie en leertherapie.

Ik werk voornamelijk individueel inzicht-gevend, waarbij de behandeling gaat over het samen zoeken naar de betekenis van de problemen die u ervaart in relatie tot uzelf en de ander.

Symptomen en gedragingen dienen vaak hele ingewikkelde en vaak onbewuste krachten. En doordat veel psychologische processen onbewust plaatsvinden is het moeilijk om zonder hulp je eigen patronen te herkennen, te begrijpen en te veranderen. Als psychotherapeut probeer ik degene die hulp zoekt bij dit proces van ontdekken, te helpen waardoor de klachten anders ervaren worden en het gevoel van authenticiteit en identiteit verbetert.

De wachttijden zijn bij mij kort. Binnen twee weken kunt u een afspraak maken voor een eerste intake gesprek. En twee weken na de intake zou een behandeling kunnen starten.

Ik heb geen contracten met verzekeraars en werk niet met Diagnose Behandel Combinaties (DBC’s). Dit betekent dat u de behandeling zelf zal moeten betalen en de declaratie niet bij de verzekeraar kan indienen.

Specialisaties

  • Individuele inzicht-gevende psychotherapie bij volwassenen vanaf 18 jaar.
  • Psychoanalyse
  • Supervisie voor psychiaters, GZ psychologen, KP psychologen in opleiding of voor collega’s  die supervisievragen hebben
  • Leertherapie voor psychiaters, GZ psychologen, KP psychologen in opleiding
  • Leersupervisor voor collega’s die supervisor willen worden

Registraties en Lidmaatschappen

Ik ben afgestudeerd psycholoog,  klinisch psycholoog, psychotherapeut en groepspsychotherapeut, (leer)supervisor en psychoanalytica.
BIG geregistreerd als specialist GZ Psycholoog, BIG geregistreerd als psychotherapeut.
Lid van het NVP (Nederlandse Vereniging voor Psychotherapeuten), lid van NPaV (Nederlandse Psychoanalytische Vereniging), voorheen NPG), lid van het EPF (Europese Psychoanalytische Federatie), lid van het IPA (International Psychoanalytic Associaton).

Aanmelding

U kunt zich aanmelden per e-mail of per telefoon. Ik zal kort naar uw klachten informeren. Zo kan ik beter inschatten of u bij mij geholpen zou kunnen worden.

Contactgegevens

Tel: 0575 572798. Graag inspreken, ik bel u nog dezelfde dag terug.
E-mail: lsvanopz@gmail.com

Wachttijd

2 weken. Houdt u er rekening mee dat u de behandeling zelf zal moeten betalen en de declaratie niet bij de verzekeraar kan indienen.
Aanvullende informatie over de wachttijd vindt u in de algemene toelichting.
Geactualiseerd op 22-4-2024.