Jet Jacobs

Profiel

In de praktijk kunt u zowel voor de lichtere psychische problemen (BGGZ) als voor de meer complexe psychische problemen (SGGZ) terecht; in 2014 is dat de basis GGZ en de Specialistische GGZ.   Binnen mijn praktijk werk ik samen met H. de Berk, psychiater. Daarnaast is er samenwerking met verschillende andere zorgverleners in de regio. Naast het werk binnen mijn eigen praktijk werk ik als psychotherapeut en systeemtherapeut in een tweedelijnsinstelling te Twello.

Specialisaties

Volwassenen en adolescenten, vanaf 17 jaar, kunnen zich bij mij aanmelden. Ik ben psychoanalytisch georiënteerd. Deze vorm van therapie is gericht op inzichtgeving en zelfontdekking met als doel oude gedragsproblemen te doorbreken en om te leren gaan met vaak pijnlijke gevoelens. De therapie is wisselend van duur, kort als het kan en langer wanneer nodig.
Tevens kunt u bij mij terecht voor partner relatie therapie. In het systemisch werken maak ik onder meer gebruik van emotionally focused therapie (EFT).
Partnerrelatietherapie voor de behandeling van terugkerende hoog oplopende conflicten, communicatieproblemen, intimiteitsproblematiek en problemen in de seksuele relatie.
EMDR bij trauma’s, een kortdurende methode die helpt bij het verwerken van een ingrijpende gebeurtenis zoals bijvoorbeeld een verkeersongeluk of angst die ontstaan is na een traumatische gebeurtenis.

Zorgverzekering

Basis GGZ en specialistische GGZ Met de meeste zorgverzekeraars heb ik een contract.  Neemt u met vragen over de zorgverzekering vooral contact met mij op op onderstaand telefoon nummer.

Contact gegevens

Jet Jacobs, Oude Kanonsdijk 66, 7205 AR Zutphen.
E-mail: jetjacobs17@gmail.com

Website

www.jetjacobs-psychotherapeutzutphen.nl

Wachttijd

3 maanden.
Aanvullende informatie over de wachttijd vindt u in de algemene toelichting.
Geactualiseerd op 29-10-2018.