Jacky Das

Profiel

Vanuit Da’s Reflectie bied ik psychotherapie (waaronder EMDR en schematherapie) en coaching voor mensen vanaf 18 jaar. De sfeervolle praktijkruimte is gelegen in een sportschool, zodat je –als je dat wilt- het werken aan je mentale gezondheid kunt combineren met het werken aan je lichamelijke gezondheid. In dat geval zoeken we de samenwerking op met de sportschool.

Hoe we de behandeling vormgeven, bepalen we door in een eerste gesprek samen door te spreken waar je last van hebt, wat je hulpvraag is en wat je doelen zijn. De duur van therapie hangt af van je klachten en hulpvraag.

Ik bied behandeling in verband met:

  • trauma;
  • angst-/en stemmingsproblematiek;
  • burn-out, overbelasting;
  • persoonlijkheidsproblematiek;
  • identiteit- en zingevingsproblematiek;
  • problemen op het gebied van zelfwaardering en zelfvertrouwen.

Vergoedingen

Da’s Reflectie wil een onafhankelijke praktijk zijn en heeft geen contracten afgesloten met verzekeraars. De factuur van je behandeling krijg je zelf toegestuurd. Dat betekent niet dat je geen recht hebt op vergoeding door je zorgverzekering. Met een restitutiepolis krijg je 100% vergoed, en met een naturapolis ongeveer 75% van de kosten. Houd daarbij wel rekening met het eigen risico bedrag. Meer informatie vind je op de website van Da’s Reflectie.

Contactgegevens

Je kunt me bereiken via jacky@dasreflectie.nl en 06 – 28 43 73 78.
Aanmelding kan via mijn website www.dasreflectie.nl

Wachttijd

Momenteel is sprake van een aanmeldstop.
Aanvullende informatie over de wachttijd vindt u in de algemene toelichting.
Geactualiseerd op 7-12-2022.