Fred Leffers

Profiel

Vanuit Akompani (Esperanto voor begeleiden, vergezellen) te Zutphen bied ik psychotherapie (met name specialistische GGZ) en coaching aan volwassenen vanaf 18 jaar. De behandeling is kleinschalig en cliëntvriendelijk, duurt zo kort als mogelijk en zo lang als nodig, en vindt plaats in een aangename therapieruimte.

Ik ben psychotherapeut, GZ-psycholoog en informaticus. Naast de eigen praktijk werkte ik tot voor kort bij een GGZ instelling, onder meer als hoofdbehandelaar van een multidisciplinaire dagbehandeling voor jongvolwassenen. Mijn inzet is er op gericht dat u zich ontwikkelt op een manier en in een richting die echt bij u passen. Ik laat me daarbij inspireren door de levensloopbenadering.

Specialisaties

  • Levensfaseproblematiek (naast jongvolwassenen ook latere levensfasen)
  • Stemmingsproblemen (zoals depressie)
  • Persoonlijkheidsproblematiek (hardnekkige patronen in denken, voelen en doen die u steeds opnieuw in de problemen brengen)
  • Zingevings- of identiteitsproblematiek, gestagneerde rouw, werkgerelateerde problematiek

Vergoedingen

Psychotherapie in de basis GGZ of de specialistische GGZ wordt, afhankelijk van uw verzekering, geheel of gedeeltelijk vergoed uit de basisverzekering. Meer informatie hierover vindt u op de website van Akompani. U kunt me mailen of bellen als u vragen heeft over de vergoeding.

Contactgegevens

U kunt me bereiken via info@akompanipsychotherapie.nl of op 06 5173 3814

Website

www.akompanipsychotherapie.nl

Wachttijd

Momenteel heb ik geen ruimte voor nieuwe cliënten. De wachttijd is ongeveer 6 maanden. Bent u specifiek naar mij verwezen, dan kunt u eventueel contact opnemen voor overleg.
Aanvullende informatie over de wachttijd vindt u in de algemene toelichting.
Geactualiseerd op 22-4-2024.